100% prirodno, bez aditiva!

JAKOVOVA prah – brašna kao i potaži su dobijeni procesom dehidriranja. Bez ikakvih dodataka, aditiva, aroma, šećera, konzervansa njihov sastav čine isključivo voće i povrće. Proizvođač brašna je Milinas Pro, smešten u Ševaricama, u netaknutoj prirodi, gde se posebna pažnja posvećuje svakom procesu proizvodnje.

Bez glutena

Proizvode Jakovov mogu da konzumiraju osobe intolerantne na gluten i one koje su osetljive na gluten.

Bez dodatih šećera

Jakovov proizvodi ne poseduju dodatne šećere, već samo potpuno prirodne šećere iz voća i povrća.

NO GMO

Proizvodi su uzgajani u naših voćnjacima, potpuno prirodnim putem bez ikakvog genetskog inženjeringa.

Bez alergena

Prah - brašna Jakovov ne sadrže u svom sastavu alergene.

O prah brašnu

Razlika između voćnog praha i svežeg voća?
Prah brašno je novi način da ljudi dobiju vitamine i hranjive sastojke svaki dan. Voćni prah je voće koje je dehidrirano, a potom mleveno u prah. Voćni prah sadrži samo jednu vrstu voća.

Prah brašno se lako čuva, transportuje, čuva i koristi, i traje mnogo duže od običnog voća.

Da li je prah brašno od voća hranjivo kao pravo voće?
U zavisnosti od načina sušenja, voćni prahovi mogu zadržati većinu svojih vitamina i hranljivih materija tokom procesa proizvodnje praha.

Prilikom sušenja voća ne eliminiše se većina vlakana, što pomaže telu da se oseća snažnjije i omogućava bolju probavu.

Voćni prah čine izvrsnu zamenu za je šećer. Na primer, kašičica voćnog praha u čaši vode je bolji izbor od pijenja gaziranog ili negaziranog soka, a istovremeno vam daje korisne hranjive sastojke. Iako su voćni prahovi bogati kalorijama, oni imaju prednost kao zdrava alternativa za hranu koja sadrži više kalorija.

Kako koristiti voćni prah?
Jedna od najboljih stvari o voćnim prahovima, ili prah brašnima je njihova svestranost. Pošto nemaju dodani šećer, zaslađivače, konzervanse, boje ili arome, oni su savršen dodatak bilo kojem desertu, sladoledu, smutiju ili sosu.

Oni mogu zameniti veštačku aromu u gotovo svemu, ali posebno u dezertima. Dodajte ga jogurtu, svežem voćnom ili povrtnom soku ili čak pahuljicama za voćni ukus. Sa voćnim prahom mogućnosti su beskrajne.

Sve proizvode mozete kupiti putem intenet prodavnice na našem website-u!

Naši proizvodi!

Dodavanjem 1-3 kašičice praha u kašu, jogurt, mleko, smuti, čaj, ili mešanjem sa nekim drugim bezglutenskim brašnima dodajete pre svega zdrav suplement na brz i efikasan način. Rehidriranjem prah-brašna možete napraviti sladoled, fil za kolače, torte, pite (jabuka,bundeva) ili gusti sok na razblaživanje.

Korpa Obrisano Undo
  • No products in the cart.