100% prirodno

JAKOVOVA prah - brašna kao i potaži su dobijeni procesom dehidriranja. Bez ikakvih dodataka, aditiva, aroma, šećera i konzervansa njihov sastav čine isključivo voće i povrće.

Kome su namenjena Jakovov prah - brašna?

Ona su praktična, zdrava, brza i efikasna ishrana kako za odrasle tako i za decu. Sadrže vitamine B, A, C, kalcijum, gvoždje, kalijum, magnezijum i odličan su antioksidans (kupina, bundeva).

Prednosti Jakovov Proizvoda

Prednosti ovako konzerviranih proizvoda su što u svakom momentu rehidriranjem dobijete vaše omiljeno voće ili povrće i to bez utroška bilo kakve energije čuvanja.

Odnos voća i praha

Sva prah - brašna su koncetrovana od 7× do 10× puta u odnosu na sveže

Primena

Prah je pogodan za vaše smutije, muslije, voćne jogurte, sladolede, koktele, torte, kolače, biskvite, palačinke, peciva...

Prirodno i ukusno
Dodavanjem 1-3 kašičice praha u kašu, jogurt, mleko, smuti, čaj, ili mešanjem sa nekim drugim bezglutenskim brašnima dodajete pre svega zdrav suplement na brz i efikasan način. Rehidriranjem prah-brašna možete napraviti sladoled, fili za kolače, torte, pite (jabuka,bundeva) ili gusti sok na razblaživanje.
Potaž od muskatne bundeve

100% prirodan potaž sastavljen od povrća, ubranog sa naših njiva, bez ikakvih dodataka. Nežno sušeno i mleveno povrće sa sačuvanim nutritivnim vrednostima ekvivalent je svežem, 100g = 1000g svežeg.
Potaž je kao takav pogodan za brzo spremanje kvalitetnog i zdravog obroka. Dodajte potaž od MUSKATNE BUNDEVE vašoj ishrani i kuhinji.

NAČIN PRIPREME:
  • Pokuvate vodu.
  • Dodajte sadržaj iz kesice.
  • Ostavite da odstoji 5-7min.
  • Dodati začine po ukusu

100g / 1400ml vode – 6-8 porcija

Brašno od leblebije

Našim brašnom od leblebije za deset minuta možete napraviti svoj humus po ukusu. Takođe sa prah-brašnom možete praviti vaše prirodne pilinge i maske za lice.

Sa naših njiva

Bezglutensko, viskoko proteinsko brašno od leblebije sa naših njiva. Sušena i mlevena leblebija sa sačuvanim nutritivnim vrednostima. Pogodano za vaša bezglutenska peciva, palačinke, kolače, torte...

Brzo spremanje humusa

U 250 ml hladne vode dodati 50g brašna. Zagrejati do ključanja i uz neprestano mešanje kuvati 2 min. Ostale stastojke dodati po ukusu i željenoj konzistenciji.

Leblebija u prahu (100 %) - 350 gr

Dodajte Jakovo prah - brašno vašoj ishrani. 100% prirodno, NO GMO, bez aditiva, bez glutena, bez alergena

Moji klinci obožavaju sladoled sa voćnim prahom, trošimo pakovanje nedeljno. Konačno na tržištu nešto 100% prirodno, zdravo i korisno za decu, gomila drugih proizvoda osim lepog pakovanja ne nude ništa do ofarbane smeše.

Bojana Savić

Trgovac

Veoma vodim računa o zdravoj ishrani. Zbog svojih mnogobrojnih kvaliteta i hranjivih svojstava često konzumiram humus. Međutim, njegova priprema zahteva određeno vreme što mi je često bio problem zbog mojih obaveza. Od kada koristim mlevenu leblebiju brenda Jakovov, mnogo brže i lakše mogu da spremim omiljeni zdrav obrok.

Ljiljana Ćurčić

lekar

Teško je u kancelariji hraniti se zdravo. Bar sam to mislio dok nisam oktrio Jakovov proizvode! Uz ovsene pahuljice, jogurt i prah brašno maline, kupine, jagode, ili jabuke možete napraviti zdrav i hranjiv obrok za nekoliko minuta!

Miroslav Antonijević

grafički dizajner
Korpa Obrisano Undo
  • No products in the cart.